Zolixplorer

Bevezetés a haladó képszerkesztésbe

Ingyenes mini fotós tanfolyam haladóknak!

1. lépés

A helyszín

Ez egy YouTube videó, amit a csatornámon is megtalálsz. Azt mutatom meg benne, hogyan találtuk meg a helyszínt? Mik a kamera beállítások és miért? Pár hasznos kiegészítő infó…

2. lépés

A szerkesztés

Ez egy kis ízelítő videó. Egy összetettebb képet szerkesztek meg benne. A videó elég hosszú, mert sok mindent mutatok meg és magyarázok el elég részletesen.

A kezdőbbek ne csüggedjenek, ha túl nehéznek találják elsőre. Ahogy azt már korábban említettem minden hónapban érkezik legalább egy olyan kép is, ami nem ennyire bonyolult. A cél az, hogy minél hamarabb, szinttől függetlenül mindenki magáévá tudja tenni ezeket a technikákat is és tudjátok alkalmazni saját képeiteken.

FONTOS!
A tanfolyamban az eredeti RAW fájlok letölthetőek. Így sokkal gyorsabban megtudjátok tanulni a technikákat.
Ehhez a demó videóhoz viszont nem mellékeltem őket.

3. lépés

Néhány kép tőlem

(Kattints a képre a teljes méretért)

Szeretnél tanulni tovább?
Ha tetszenek az alábbi képek és szeretnéd tudni a titkaikat, akkor nézz fel erre az oldalra a további részletekért!

Támogatóink

ZOLIXPLORER

Nagy Zoltán

A fotózás és filmkészítés a szenvedélyeim. Fő állású utazó vagyok, amolyan digitális nomád életformát folytatok. 2017 December óta szinte folyamatosan járom a világot. Előtte volt szerencsém 4 évig az Egyesült Királyságban élni, ahol rengeteget tanultam és sikerült megváltoztatnom a hozzáállásomat magamhoz és a világhoz. Már tudom, hogy a fotózás és utazás, új és szép helyek azok, amik engem motiválnak. Ezért pontosan ezeket is teszem! Országról-országra járva megkeresem a szép és érdekes tájakat, városokat. Tapasztalataimat pedig megosztom másokkal képek, videók és tanfolyamok formájában.

Miért kell tanulni a fotózást?

Túl sok olyan dolog van egy kép elkészítésénél, amire az ember csak úgy nem jön rá magától! Ne várhatjuk el azt, hogy profi képeink legyenek, ha nem tanuljuk meg, hogy mi kell hozzá! Soha nem találkoztam még olyan emberrel, akinek ez egyedül sikerült volna. A tudatos és aktív tanulás + gyakorlás nélkül semmiben sem leszünk igazán jók! Csinálhatsz Te 100 000 képet “ösztönből”, akkor sem lesznek valószínűleg olyan jó fotóid, mint aktív tanulással 1000 kép után.

Két kérdés érdemes feltenni magunknak:
1. Jelenleg elégedett vagyok a képeimmel?
2. Tudom pontosan, hogy mit és hol kell megtanulnom ahhoz, hogy igazán jó fotókat csináljak?

Ha a válaszod NEM a fenti kérdésekre, akkor azt javaslom, hogy adj egy esélyt valamelyik tanfolyamunknak. Mindenféle kockázat nélkül tudod őket kipróbálni. Amennyiben nem lennél vele elégedett a teljes összeget visszafizetjük 30 napon belül!