Videó lejátszása

Az e havi videók elérhetőek eddig:

Kész receptek tájfotózáshoz és városokhoz!

Itt megtanulhatod a tájfotózást és városfotózást gyorsan és fájdalommentesen egy kész receptúra alapján!

Rengeteg módja van annak, hogy elkészüljön egy jó fotó. Ugyanakkor legalább ennyi buktató is van, amiket nem ismerve a legjobbnak ígérkező képet is el lehet szúrni.

Összeállítottam egy olyan technikát, aminek elsajátításával szinte mindig, minden szituációban egy olyan képpel mehetsz majd haza, amire büszke leszel.

Szem előtt tartottam azt is, hogy a technika másolható legyen, hogy minél előbb Te is tudd alkalmazni a saját képeiden!

Kész recept a jó tájfotókhoz!

Itt megtanulhatod a tájfotózást és városfotózást gyorsan és fájdalommentesen egy kész receptúra alapján!

Rengeteg módja van annak, hogy elkészüljön egy jó fotó. Ugyanakkor legalább ennyi buktató is van, amiket nem ismerve a legjobbnak ígérkező képet is el lehet szúrni.

Összeállítottam egy olyan technikát, aminek elsajátításával szinte mindig, minden szituációban egy olyan képpel mehetsz majd haza, amire büszke leszel.

Szem előtt tartottam azt is, hogy a technika másolható legyen, hogy minél előbb Te is tudd alkalmazni a saját képeiden!

Nem akarom rabolni az idődet!

Ez az oktató anyag akkor való neked, ha hajlandó vagy aktívan tanulni a sikerét! Egy jó tájfotót, vagy városfotót általában nem lehet egy gyors kattintással elintézni.

Ez egy tagsági rendszerben működő tanulási lehetőség. Minden hónapban új oktatóanyagok kerülnek a “kalapba” és a régiek törlődnek. Ezzel is arra próbálunk mindenkit motiválni, hogy ne halogasson, hanem addig tanuljon a videókból, amíg azok elérhetőek. Egészen addig hozzáférhetsz a tananyagokhoz, amíg tag vagy. Hűség idő nincs. Mindenki addig marad, amíg már mindent meg nem tanult, vagy amíg csak szeretne.

Ha tényleg szeretnéd kitanulni a tájfotózás és városfotózás csínját-bínját, akkor ez gyors és eredményes módja lehet Neked is.

Kezdő, haladó, vagy profi?

Teljesen mindegy, hogy én hová pozicionálom ezeket az oktató anyagokat. Egy a kérdés! Tetszenek az alábbi képek? Örülnél, ha Te is ezekhez hasonló fotókat tudnál csinálni? Ha igen, akkor mindent megtudhatsz tabuk nélkül mit kell tudni hozzájuk! Kompozíció, kamerabeállítások, utómunka… mindent!

Támogatóink:

Decemberi képek

A tanfolyam tartalmaz egy állandó leckesorozatot is a fotózás alapjairól. Itt a havonta változó, megújuló tartalomhoz kötődő képeket láthatod.

Az állandó leckék listája kicsit lejjebb van ugyanezen az oldalon. 

Utána
Előtte

2020 - Október // Ausztria, Bad Gastein (haladó)

Ebben a videóban egy nagyon hangulatos városkáról készült fotót fogunk megszerkeszteni. A hely neve Bad Gastein és azért különleges, mert vízesések vannak a város közepén. 
Ebben a videóban megint több képből fogunk dolgozni (3db) és a szokásos “time blending” technikát fogjuk alkalmazni, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a helyszínből.

Tájfotózás és városfotózás - Kamerával a világ körül #2

Ezt a képet igen nagy eséllyel még nem készítette el senki korábban. Amúgy sem sűrűn van hó itt Tenerifén és mi ráadásul egy omladozó havas sziklára másztunk fel ezért a képért az út mellett. Mondanom sem kell gondolom, hogy az autósok mennyire örültek nekünk! Dudáltak, integettek és mosolyogtak ránk. Nekik is új volt, hogy két bolond ül a havas szikla tetején és őket fotózza a lemenő nap fényében, a hidegben 😀 

2021 – Március // A mese erdő / Tenerife (kezdő)

Ebben a videóban egy nem megtervezett képet szerkesztünk meg megint. Egy nagyon hangulatos erdőben sétáltunk egy magas hegy tetején, Tenerifén. Minden mohás volt és zöld. A rossz fényviszonyok miatt ez a kép egyáltalán nem tudta visszaadni a hely szellemét. A szerkesztés folyamán pedig ezt a hangulatot próbáltam visszahozni és a figyelmet a kép megfelelő helyére átirányítani. Remélem, hogy Te is úgy látod majd, hogy sikerült! 🙂 

Tájfotózás és városfotózás

Kamerával a Világ körül #2

Havonta megjelenő új oktatóvideók kezdőknek és haladóknak egy helyen!

Mit tartalmaz és mire van szükség a tanfolyam elvégzéséhez?

Ebben az oktató videósorozatban rengeteg kreatív megoldást tanulhatsz. Minden lényeges dolgot el fogok mondani az aktuális hónap képeinél, úgy mint kamerabeállítások, kompozíció, helyszín és utómunka. Mindent látni és tudni fogsz, ami ahhoz kellett, hogy elkészülhessen az adott kép.

Amit tartalmaz:

Szükséges programok a tanfolyam elvégzéséhez:

* A RAW egy olyan fájlkiterjesztés típus, ami több információt tartalmaz, mint egy hagyományos JPG fájl, így nagyobb mozgásterünk van a kép szerkesztése folyamán.

A fotótanfolyam leckéi

Gyakorlat, képek szerkesztése és infók a helyszínektől, beállításokról

Állandó fotótanfolyam az alapokról és pár hasznos tipp, mielőtt elkezdünk dolgozni Photoshop-pal és Lightroom-mal.

Rólunk mondtátok

Nagy Zoltán vagyok, a tanfolyam tanára

A fotózás és filmkészítés a szenvedélyeim. Főállású utazó vagyok, amolyan digitális nomád életformát folytatok. 2017 December óta szinte folyamatosan járom a világot. Korábban voltam már ipari alpinista, ügyvezető igazgató egy ingatlan irodában, csomagfutár Angliában… és még sok más. Volt szerencsém 4 évig az Egyesült Királyságban élni, ahol rengeteget tanultam és sikerült megváltoztatnom a hozzáállásomat magamhoz és a világhoz. Már tudom, hogy a fotózás és utazás, új és szép helyek, amik engem motiválnak, ezért pontosan ezt is teszem. Országról-országra járva megkeresem a szép és érdekes tájakat, városokat. Tapasztalataimat pedig megosztom másokkal képek, videók és tanfolyamok formájában.

100% elégedettségi garancia!

Amennyiben nem leszel elégedett a tanfolyam tartalmával, a vásárlást követő 30 napban visszaadjuk a teljes összeget!

Kamerával a Világ körül #2

Tájfotózás és Városfotózás
Akár haladó, vagy kezdő szinten vagy a fotózást illetően, ha elkezded ezt a tanfolyamot, akkor ügyes tájfotós lehetsz sokkal hamarabb, mint gondolnád!

Havonta új videók külön a haladóknak és kezdőknek + alap fotótanfolyam a nagyon kezdőknek.
2990 Ft
HAVI CSOMAG
 • - Minimum 1db oktató videó haladóknak havonta (átlag: 60 perc)
 • - Minimum 1db oktató videó kezdőknek havonta (átlag: 30 perc)
 • - 13 db lecke a fotózás alapjairól
 • - Egyedi ecsetkészletek
 • - Photoshop-ban a helyes színbeállításokhoz tippek
 • - 100% garancia - Pénzvisszafizetés 30 napon belül.

Nincs hűségidő, bármikor lemondható!
29 900 Ft
ÉVES CSOMAG
 • - Minimum 1db oktató videó haladóknak havonta (átlag: 60 perc)
 • - Minimum 1db oktató videó kezdőknek havonta (átlag: 30 perc)
 • - 13 db lecke a fotózás alapjairól
 • - Egyedi ecsetkészletek
 • - Photoshop-ban a helyes színbeállításokhoz tippek
 • - 100% garancia - Pénzvisszafizetés 30 napon belül.

Nincs hűségidő, bármikor lemondható!

Az új videókig:

Gyakori kérdések

A tanfolyam egy tagsági rendszer keretein belül működik. Mindenki csak addig fér hozzá a tananyagokhoz, amíg a tagsága fizetve van. Amennyiben a tagsági díj nem érkezik meg, úgy a rendszer automatikusan tiltja az előfizető hozzáférését.

Mivel ez egy előfizetés, ezért a választott csomag díját a rendszer automatikusan levonja addig, amíg van fedezet a kártyán, vagy le nincs mondva a szolgáltatás az oldalon.

Hűségidő nincs, bármikor megszüntethető a tagság!
Mindenki addig marad, amíg már mindent meg nem tanult, vagy amíg jónak látja. 

Fizetni bármilyen online fizetésre alkalmas VISA vagy Mastercard kártyával lehetséges. 

A széles körben használt biztonságos Stripe fizetőkaput használjuk.

Mi nem tároljuk és nem ismerjük a vásárlóink bankkártya adatait oldalunkon!

A vásárlás folyamán szükséges egy saját fiók létrehozása. Ebben a fiókban, az “Előfizetéseim” menüpont alatt lehet lemondani az előfizetést. Ez esetben a hozzáférés azonnal megszűnik az oldalhoz.
Amennyiben előre szeretnéd lemondani a tagságot, mert a befizetett időszak végéig szeretnél hozzáférni a tananyagokhoz, úgy kérlek ez irányú szándékodat az oktatas@zolixplorer.com emailcímre jelezd felénk, hogy ez be tudjuk neked állítani.

A weboldalban van integrálva egy oktatási rendszer, ahol bármilyen eszközön, lépésről-lépésre végig mehetsz a leckéken. A tanfolyam teljes tartalma korlátlan ideig elérhető lesz számodra a vásárlás után.

Valahogy így néz ki a felület egy laptopon. Ball oldalon látod a leckéket és a fejezeteket, jobb oldalon pedig a leckék tartalmát.

Igen, természetesen! A tanfolyam úgy lett kitalálva, hogy a kezdők is tanuljanak belőle, de véletlenül se ragadjanak meg a kezdő technikák alkalmazásánál.

Minden hónapban legalább 2 új videó fog megjelenni. Egy egyszerűbb kép szerkesztése, hogy a kezdők is lépést tudjanak tartani. A célom viszont az, hogy a kezdőknek szánt videóknál senki ne ragadjon le. Ezért mindenki hozzá fog férni a haladó és profi szintű tananyagokhoz is. Ez azért is fontos, mert ahogy látom a legtöbb ember nagyjából megtanulja az alapokat és ott meg is ragad. Szerintem ez azért is van így, mert a többség nem is tudja, hogy miket kellene megtanulni a továbbhaladásért. Itt már az elején látni fogod a végcélt és ezért sokkal hamarabb el is fogod tudni érni azt!

Igen van! Vannak elengedhetetlen dolgok, amiket tudnod kell, hogy el tudj készíteni egy olyan képet, amivel érdemes aztán dolgozni pl. Photoshopban, vagy Lightroom-ban. 

Egy alapokról szóló leckesorozat is benne van a tanfolyamban, hogy a kezdők is lépést tudjanak tartani és minél előbb mindenki a haladó videókat is megértse és tudja alkalmazni az abban tanultakat! A leckék részletes listáját feljebb megtalálod!

Az a célom, hogy elégedett legyél a fejlődéseddel!

Emlékszem a kezdeti sikerélményeimre, mikor megtanultam egy új technikát, kipróbáltam és működött! Mindent elkövettem, hogy neked is ilyen örömöt okozzon ez a tanfolyam, mint nekem azok, amikből én tanultam.
Összegyúrtam az általam hasznosnak ítélt fotós utómunka technikákat, amiket tanultam az évek során és kiegészítettem a sajátjaimmal. 

Sok sikert kívánok neked ezen az úton! 🙂

Visa-Mastercard