Hogyan válhatsz kezdőből profi fotóssá amilyen gyorsan csak lehet?

Itt olyan technikákat fogsz tanulni, ami éveket és rengeteg pénzt spórolhat neked! Egy-kettőre szenzációs képeket csinálhatsz majd a segítségükkel!

Én tudom, hogy elégedett leszel!
Ha mégsem, akkor visszakérheted a tanfolyam teljes árát 30 napon belül!

7 napos ingyenes próbaidőszak!

A tanfolyam bármikor, az ingyenes próbaidőszak alatt is díjmentesen lemondható!

  

Vedd a kezedbe az irányítást!

A fotózás művészet! Itt nem hagyhatjuk, hogy egy fényképezőgép döntse el hogyan nézzen ki a fotó helyettünk! Vedd a kezedbe az irányítást és szerkeszd meg magad a képeidet úgy, hogy másoknak leessen az álla!
Szerintem Te is meg fogsz lepődni, hogy milyen gyorsan meg lehet tanulni jó képeket csinálni.

Mikről fogsz itt tanulni?

Képek szerkesztése

Ez teszi ki a tanfolyam legnagyobb részét. A nyers fájlok letölthetőek és minden lépést utánam tudsz csinálni. Így szuper gyorsan tudsz fejlődni!

Fotós látásmód kialakítása

Az egyik legfontosabb dolog, hogy újrakalibráljuk az elménk. Ha olyan képeket akarunk csinálni, ami tömegeket szólít meg, akkor tudnunk kell mi tetszik az embereknek.

Kompozíciós szabályok

Fel tudsz sorolni fejből 5db kompozíciós szabályt? A legtöbben erre a kérdésre nemmel válaszolnak. Ha neked sem megy, akkor majd hamarosan fog!

Fényképezőgép beállítása

Valamiért ezen a ponton sokan megragadnak. Pedig nagyon egyszerű az egész. Ha egyszer megérted, akkor soha többé nem fogod megkérdezni másoktól, hogy “mik voltak a beállítások?”, ezt garantálom!

És még sok minden mást…

Elég sok mindent átveszünk ebben a tanfolyamban. Itt fogsz eljutni kezdőről haladó szintre. Erős alapokat kell építeni, amire a profi szinteket tudjuk majd felhúzni!

Cégek, akik megtiszteltek azzal, hogy a nagykövetük lehetek

Hogy néz ki felület?

Az alábbi videóban megnézheted, hogy pontosan hogyan néz ki a felület, amin tanulunk!

Rólunk mondtátok

100% elégedettségi garancia!

Amennyiben nem leszel elégedett a tanfolyam tartalmával, a vásárlást követő 30 napban visszaadjuk a teljes összeget!

Áraink

Akár haladó, vagy kezdő szinten vagy a fotózást illetően, ha elkezded ezt a tanfolyamot, akkor ügyes tájfotós lehetsz sokkal hamarabb, mint gondolnád!
Havonta új videók külön a haladóknak és kezdőknek + alap fotótanfolyam a nagyon kezdőknek.

A cél nem más, mint hogy azonnali képet kapjon mindenki mi is a különbség a kezdő és haladó szint között. A legáltalánosabb hiba az, ha a fotós nem tudja mit NEM tud és e szerint cselekszik. Aki ide beiratkozik az garantáltan látni fogja, ha voltak hiányosságai az első haladó videó megtekintése után!

7 napos ingyenes próbaidőszak!

A tanfolyam bármikor, az ingyenes próbaidőszak alatt is díjmentesen lemondható!

  

Válassz az alábbi csomagok közül és most 7 napig ingyenes hozzáférést kapsz!
A tanfolyam bármikor lemondható, akár a próbaidőszak alatt is teljesen ingyenesen.

Szinten tartó csomag

Ebben a csomagban mindig az aktuális havi videók érhetőek el. 2-4 oktatóvideó jellemzően. Azoknak javasolt, akik a régi videókat már látták és csak az újakra kíváncsiak.

2990 Ft/hó-tól

 • Legutóbbi 10 hónap összes oktatóvideója (20 videó, átlagban 15 óra videó anyag)
 • 1db új oktató videó haladóknak havonta (átlag: 50-60 perc)
 • 1db új oktató videó kezdőknek havonta (átlag: 20-30 perc)
 • Letölthető nyers (RAW) fájlok
 • 13 db lecke a fotózás alapjairól
 • 100% garancia – Pénzvisszafizetés 30 napon belül.

Rakéta csomag

A legtöbb tudás a legkevesebb pénzért! Egyszerre fogsz hozzáférni 10 havi oktatóanyaghoz. Azoknak javasolt, akik szomjazzák a tudást és gyorsan szeretnének tanulni.

4990 Ft/hó-tól

 • Legutóbbi 10 hónap összes oktatóvideója (20 videó, átlagban 15 óra videó anyag)
 • 1db új oktató videó haladóknak havonta (átlag: 50-60 perc)
 • 1db új oktató videó kezdőknek havonta (átlag: 20-30 perc)
 • Letölthető nyers (RAW) fájlok
 • 13 db lecke a fotózás alapjairól
 • 100% garancia – Pénzvisszafizetés 30 napon belül.

ZOLIXPLORER

Nagy Zoltán

Olympus és Manfrotto fotós nagykövet

A fotózás és filmkészítés a szenvedélyeim. Fő állású utazó vagyok, amolyan digitális nomád életformát folytatok. 2017 December óta szinte folyamatosan járom a világot. Előtte volt szerencsém 4 évig az Egyesült Királyságban élni, ahol rengeteget tanultam és sikerült megváltoztatnom a hozzáállásomat magamhoz és a világhoz. Már tudom, hogy a fotózás és utazás, új és szép helyek azok, amik engem motiválnak. Ezért pontosan ezeket is teszem! Országról-országra járva megkeresem a szép és érdekes tájakat, városokat. Tapasztalataimat pedig megosztom másokkal képek, videók és tanfolyamok formájában.

Gyakori kérdések

A tanfolyam egy tagsági rendszer keretein belül működik. Mindenki csak addig fér hozzá a tananyagokhoz, amíg a tagsága fizetve van. Amennyiben a tagsági díj nem érkezik meg, úgy a rendszer automatikusan tiltja az előfizető hozzáférését.

Mivel ez egy előfizetés, ezért a választott csomag díját a rendszer automatikusan levonja addig, amíg van fedezet a kártyán, vagy le nincs mondva a szolgáltatás az oldalon.

Hűségidő nincs, bármikor megszüntethető a tagság!
Mindenki addig marad, amíg már mindent meg nem tanult, vagy amíg jónak látja.

Fizetni bármilyen online fizetésre alkalmas VISA vagy Mastercard kártyával lehetséges.

A széles körben használt biztonságos Stripe fizetőkaput használjuk.

Mi nem tároljuk és nem ismerjük a vásárlóink bankkártya adatait oldalunkon!

A tanfolyam barmikor lemondható mindenféle indoklás nélkül.
A vásárlás folyamán szükséges egy saját fiók létrehozása. Ebben a fiókban, az “Előfizetéseim” menüpont alatt lehet lemondani az előfizetést. Ez esetben a hozzáférés azonnal megszűnik az oldalhoz.
Amennyiben előre szeretnéd lemondani a tagságot, mert a befizetett időszak végéig szeretnél hozzáférni a tananyagokhoz, úgy kérlek ez irányú szándékodat az oktatas@zolixplorer.com emailcímre jelezd felénk, hogy ez be tudjuk neked állítani.!

A weboldalban van integrálva egy oktatási rendszer, ahol bármilyen eszközön, lépésről-lépésre végig mehetsz a leckéken.

Valahogy így néz ki a felület egy laptopon. Bal oldalon látod a leckéket és a fejezeteket, jobb oldalon pedig a leckék tartalmát.

Igen, természetesen! A tanfolyam úgy lett kitalálva, hogy a kezdők is tanuljanak belőle, de véletlenül se ragadjanak meg a kezdő technikák alkalmazásánál.

Minden hónapban legalább 2 új videó fog megjelenni. Egy egyszerűbb kép szerkesztése, hogy a kezdők is lépést tudjanak tartani. A célom viszont az, hogy a kezdőknek szánt videóknál senki ne ragadjon le. Ezért mindenki hozzá fog férni a haladó és profi szintű tananyagokhoz is. Ez azért is fontos, mert ahogy látom a legtöbb ember nagyjából megtanulja az alapokat és ott meg is ragad. Szerintem ez azért is van így, mert a többség nem is tudja, hogy miket kellene megtanulni a továbbhaladásért. Itt már az elején látni fogod a végcélt és ezért sokkal hamarabb el is fogod tudni érni azt!

Igen van! Vannak elengedhetetlen dolgok, amiket tudnod kell, hogy el tudj készíteni egy olyan képet, amivel érdemes aztán dolgozni pl. Photoshopban, vagy Lightroom-ban.

Egy alapokról szóló leckesorozat is benne van a tanfolyamban, hogy a kezdők is lépést tudjanak tartani és minél előbb mindenki a haladó videókat is megértse és tudja alkalmazni az abban tanultakat!

Én Adobe Photoshop-ban és/vagy Lightroom-ban fogom a képeket szerkeszteni a tanfolyamban. Illetve néhány éjszaki képnél fogunk használni más programokat is, amiket ingyenesen le tud tölteni bárki.