Bevezetés a haladó képszerkesztésbe – Ingyenes fotós tanfolyam

6 diákok

Ebben az ingyenes fotós tanfolyamban betekintést nyerhetsz olyan haladó technikákba, amik féltve őrzött kincsei sok profi fotósnak!

Én első sorban tájfotókat és városfotókat csinálok, de ezek a technikák sok más szituációban is megállják a helyüket. Az egyik kedvenc képemen fogunk gyakorolni, amit valaha készítettem. Az egyik nyáron találtam rá a helyszínre, mikor épp az ausztriai Alpokat próbáltuk lencsevégre kapni.

Jó tanulást és szép fényeket! 🙂

Fontos!

A tanfolyam ingyenes, de be kell jelentkezned az oldalra, hogy láthasd a tartalmát!

Tanár

Nagy Zoltánnak hívnak és fotózás, filmkészítés és blog írás a szenvedélyem. Jelenleg weboldal készítéssel és online marketinggel keresem a kenyérre valót. Bár én szeretem egyszerűen csak azt mondani, hogy főállású utazó vagyok, mert amolyan digitális nomád életformát folytatok. De voltam már ipari alpinista, ügyvezető igazgató egy ingatlan irodában és csomagfutár is Angliában. Volt szerencsém 4 évig az Egyesült Királyságban élni, ahol rengeteget tanultam és sikerült megváltoztatnom a hozzáállásomat magamhoz és a világhoz. Most már tudom, hogy az utazás, az új és szép helyek azok, amik engem motiválnak, ezért pontosan ezt is teszem. Országról-országra járva megkeresem a jó és érdekes helyeket. Tapasztalataimat minden lehetséges módon szeretném megosztani veled és a világgal. Tehát a legjobb helyen vagy, mert hát ki ne szeretne utazni!?

“A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el” – Szent Ágoston – filozófus

Ingyenes

Vélemény, hozzászólás?