Előfizetés: Rakéta csomag

5 diákok

Kezdőből haladó

Tájfotózás és városfotózás

Rakéta csomag

 

Ez egy fotós oktatóvideó sorozat haladóknak és kezdőknek egyaránt minden hónapban új tartalmakkal!

A tanfolyam a következőket tartalmazza:

  • Az elmúlt 10 hónap összes (20-25 videó) oktatóvideója.
  • Minimum 1 db új videó havonta haladóknak, ami tartalmazza a kamera beállításokat, fontos infókat a helyszínről és kompozícióról. Az így elkészített kép teljes szerkesztési folyamata Photoshop és Lightroom segítségével.
  • Minimum 1 db új videó havonta kezdőknek.
  • A fotózás alapjait tárgyaló 12 leckéből álló sorozat kezdőknek. Ez a tartalom állandó, korlátlan ideig elérhető a tanfolyamban. Célja, hogy minél előbb a kezdők is fel tudjanak zárkózni és csinálni a haladó technikákat is.

*Javasolt bárkinek, aki fotózik tekintet nélkül arra, hogy telefonnal, vagy fényképezőgéppel teszi azt. A tanfolyamban én fényképezőgéppel fogok dolgozni, de fotózás alapelvei minimálisan térnek el, ha telefonnal fotózik valaki. A fókusz amúgy is a képek unómunkáján lesz, amikor is teljesen lényegtelen, hogy milyen eszközzel készült a kép a legtöbb esetben.

Tanár

Nagy Zoltánnak hívnak és fotózás, filmkészítés és blog írás a szenvedélyem. Jelenleg weboldal készítéssel és online marketinggel keresem a kenyérre valót. Bár én szeretem egyszerűen csak azt mondani, hogy főállású utazó vagyok, mert amolyan digitális nomád életformát folytatok. De voltam már ipari alpinista, ügyvezető igazgató egy ingatlan irodában és csomagfutár is Angliában. Volt szerencsém 4 évig az Egyesült Királyságban élni, ahol rengeteget tanultam és sikerült megváltoztatnom a hozzáállásomat magamhoz és a világhoz. Most már tudom, hogy az utazás, az új és szép helyek azok, amik engem motiválnak, ezért pontosan ezt is teszem. Országról-országra járva megkeresem a jó és érdekes helyeket. Tapasztalataimat minden lehetséges módon szeretném megosztani veled és a világgal. Tehát a legjobb helyen vagy, mert hát ki ne szeretne utazni!?

“A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el” – Szent Ágoston – filozófus