Tájfotózás és városfotózás – Kamerával a világ körül #2
Áttekintés

A Kamerával a világ körül #2

Ez egy fotós oktatóvideó sorozat haladóknak és kezdőknek egyaránt minden hónapban új tartalmakkal!

A tanfolyam a következőket tartalmazza:

 • Minimum 1 db új videó havonta haladóknak, ami tartalmazza a kamera beállításokat, fontos infókat a helyszínről és kompozícióról. Az így elkészített kép teljes szerkesztési folyamata Photoshop és Lightroom segítségével.
 • Minimum 1 db új videó havonta kezdőknek.
 • A fotózás alapjait tárgyaló 12 leckéből álló sorozat kezdőknek. Ez a tartalom állandó, korlátlan ideig elérhető a tanfolyamban. Célja, hogy minél előbb a kezdők is fel tudjanak zárkózni és csinálni a haladó technikákat is.

*Javasolt bárkinek, aki fotózik tekintet nélkül arra, hogy telefonnal, vagy fényképezőgéppel teszi azt. A tanfolyamban én fényképezőgéppel fogok dolgozni, de fotózás alapelvei minimálisan térnek el, ha telefonnal fotózik valaki. A fókusz amúgy is a képek unómunkáján lesz, amikor is teljesen lényegtelen, hogy milyen eszközzel készült a kép a legtöbb esetben.

Amit tanulni fogsz
Fotós utómunka, képek szerkesztése
Kompozíciós szabályok
Kamera beállítások
Curriculum
 • Havonta megújuló leckék

  Havonta megújuló tartalommal készülök nektek. Táj- és városfotózás, továbbá bármilyen érdekes fotós téma megtalálható lesz itt, amit utazás közben el tudok kapni. Láthatod majd hogyan tervezek meg egy fotót, milyen beállításokat használok, milyen kompozíciót.... Majd megszerkesztem a képet, amit Te is le tudsz majd tölteni és utánam csinálni lépésről lépésre!

 • A fotózás alapjai

  Ez a pár lecke végigvezet az alapokon. Azoknak szól, akik nagyon az elején vannak a tanulásnak. Pár elengedhetetlen dolog, tudás ahhoz, hogy értékkel bírjanak majd mindenki számára a gyakorlati tananyagok, amiket a "Havonta megújuló leckék" között találtok.

  • 04. Expozició
   10 min
  • 05. Rekesz, azaz mélységélesség (Aperture)
   15 min
  • 09. Kompozíció
   25 min
Tanár
User Avatar
by Nagy Zoltán
3 Tanfolyam
Nagy Zoltánnak hívnak és fotózás, filmkészítés és blog írás a szenvedélyem. Jelenleg weboldal készítéssel és online marketinggel keresem a kenyérre valót. Bár én szeretem egyszerűen csak azt mondani, hogy főállású utazó vagyok, mert amolyan digitális nomád életformát folytatok. De voltam már ipari alpinista, ügyvezető igazgató egy ingatlan irodában és csomagfutár is Angliában. Volt szerencsém 4 évig az Egyesült Királyságban élni, ahol rengeteget tanultam és sikerült megváltoztatnom a hozzáállásomat magamhoz és a világhoz. Most már tudom, hogy az utazás, az új és szép helyek azok, amik engem motiválnak, ezért pontosan ezt is teszem. Országról-országra járva megkeresem a jó és érdekes helyeket. Tapasztalataimat minden lehetséges módon szeretném megosztani veled és a világgal. Tehát a legjobb helyen vagy, mert hát ki ne szeretne utazni!? “A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el” – Szent Ágoston – filozófus
This course includes
 • Kész, könnyen megtanulható receptek a jó fotókhoz
 • Minimum 1 db új videó havonta haladóknak (átlag 1 óra)
 • Minimum 1 db új videó havonta kezdőknek (átlag 20-30 perc)
 • A fotózás alapjait tárgyaló 12 leckéből álló sorozat
Durations: 0 week
Leckék: 15
Maximum Students:
Skill level: advanced
Certificate: no