Felhasználói Avatar

Kreatív utómunka – Kamerával a világ körül #1

Egyszeri díj
Minden szint
0 kvíz
207 diák

Készen állsz rá, hogy lenyűgözz másokat a fotóiddal?

Ez egy fotós oktató videósorozat kezdőknek és haladóknak egyaránt. Fókuszban a kreatív utómunka és képszerkesztés!

*Javasolt bárkinek, aki fotózik tekintet nélkül arra, hogy telefonnal, vagy fényképezőgéppel teszi azt.

Ez a tanfolyam azoknak lesz igazán hasznos, akik szeretnék megtanulni hogyan kell kreatívan megszerkeszteni egy képet. Szerintem fontos belevinni a saját egyéniségünket fotóinkba és kihozni a maximumot belőlük! Ez a tanfolyam pontosan erre fog megtanítani Téged. Rengeteg technikát, trükköt mutatok be képeken, amiket letölthetsz és utánam csinálhatod az összes lépést.

Ugyan, ennek a tanfolyamnak a kreatív képszerkesztés a témája, ám a szükséges alapok és elméleti tudást legfontosabb részeit is megtalálod benne.

További részletek….

Felhasználói Avatar
Nagy Zoltánnak hívnak és fotózás, filmkészítés és blog írás a szenvedélyem. Jelenleg weboldal készítéssel és online marketinggel keresem a kenyérre valót. Bár én szeretem egyszerűen csak azt mondani, hogy főállású utazó vagyok, mert amolyan digitális nomád életformát folytatok. De voltam már ipari alpinista, ügyvezető igazgató egy ingatlan irodában és csomagfutár is Angliában. Volt szerencsém 4 évig az Egyesült Királyságban élni, ahol rengeteget tanultam és sikerült megváltoztatnom a hozzáállásomat magamhoz és a világhoz. Most már tudom, hogy az utazás, az új és szép helyek azok, amik engem motiválnak, ezért pontosan ezt is teszem. Országról-országra járva megkeresem a jó és érdekes helyeket. Tapasztalataimat minden lehetséges módon szeretném megosztani veled és a világgal. Tehát a legjobb helyen vagy, mert hát ki ne szeretne utazni!? “A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el” – Szent Ágoston – filozófus