Kreatív utómunka – Kamerával a világ körül #1

This content is protected, please and enroll course to view this content!

6 thoughts on “19 – Egyedi ecsetkészlet telepítése

 1. Szia!
  Olyan problémám van,hogy nem sikerül letöltenem az ecset készletet, tudnál segíteni nekem ebben hogy ez miért lehet?
  Ha rányomok az ecsetek létöltésre csak egy jegyzettömb jelenik meg.
  Előre is köszi Jocek

  1. Szia!
   Először is ne haragudj, hogy ilyen lassan reagálok. Most vettem csak észre a kommentedet.
   Én az előbb rákattintottam a gombra és gond nélkül letöltöttem az ecsetkészletet. Egy tömörített rar kiterjesztésű fájlnak kell lennie. Sajnos nem tudom, hogy miért jegyzettömb jelenik meg neked. Megpróbáltad esetleg másik böngészőből?

   Üdv
   Zoli

 2. Szia Zoli!
  Köszönöm válaszod, megpróbálom másik böngészőből , egyébként a melóhelyemen simán letöltöttem ugyan avval a böngészővel amit otthon is használok.
  Még egy kérdésem lenne ha nem gond? mégpedig hogyan tudnám szinkronizálni az otthoni és a melóhelyemen lévő PS-t? értem ezalatt azt hogy ugyan azok a beállítások és eszközök legyenek mind a két gépen vagyis három gépen mert laptopon is szoktam használni.
  Válaszod előre is köszönöm
  Üdv Jocek

  1. Szia!

   A szinkronizálás kérdéssel megfogtál! Nem tudom, hogy lehetséges e. Sosem néztem utána, mert én mindig ugyan arról az egy laptopról dolgozom. Ráadásul szinte mindent gyári állapoton hagytam, hogy aki az oktató videükat nézi mindent könnyen megtaláljon. Nem emlékszem, hogy láttam volna ilyen lehetőséget, de nem csodálkoznék, ha lenne. Az biztos, hogy a PSD-ket tudod felhőben tárolni és hozzájuk férsz az összes eszközödön, ha van Adobe Cloud előfizetésed.

Vélemény, hozzászólás?